B&B | vakantiehuis | hotel  | casa rural

The Recharge Valley biedt een brede keuze aan overnachtingsmogelijkheden. Kleinschalige locaties, waarbij persoonlijk contact, ontspanning en hygiene voorop staan. Daardoor kun je hier in alle rust verblijven, en er bewust voor kiezen om reuring en activiteiten op te zoeken. Of juist niet. Alle locaties die zijn aangesloten bij The Recharge Valley hebben de benodigde vergunningen van het Registro Turistico de Valencia en staan voor 

  • een persoonlijke en vriendelijke benadering: denken in wensen en behoeftes van de gast 
  • eenduidige communicatie, over bijvoorbeeld prijzen, producten en tarieven 
  • een persoonlijk welkom en gedetailleerde informatie over het verblijf in en om de locatie, over onder meer gebruiks- en veiligheidsvoorschriften, hygiëne en privacy. 

Buena Idea

Kleurrijk authentiek landhuis gelegen tussen de wijngaarden en  amandelplantages in de Jalón vallei. ‘Adults Only’ B&B op loopafstand van het dorp Xaló. Privé parkeerplaats (fiets/auto).

Castell de la Solana

Authentiek, ruimtelijk landhuis in Alcalalí met moderne en frisse inrichting, olijfgaard en tuinen, fascinerende uitzichten en alle ruimte en privacy voor ontspanning.

Finca Llíber

Bijzondere locatie met uitzicht op de vallei van Llíber. Geniet van de ligplekjes in de zon bij het zwembad of juist in de schaduw van een boom. Complete rust middenin de natuur. 


Vakantiehuis Jalon

Genieten, Zonnen en Ontspannen in een comfortabel ingericht (beneden) appartement (4 personen) met privézwembad en spectaculair uitzicht over de Jalon Vallei, net buiten Xaló.

Casa Miralejos

Gelegen in de campo tussen de amandelboomgaarden en wijngaarden op loopafstand van Lliber. Prachtige tuin met zwembad om te relaxen en te genieten van Spaanse leven.


Oude Moorse dorpen met eeuwen lange historie
Met tientallen routes is er voor elk niveau aanbod van wandelroutes.
Meer . .